На Луганщині розстрілюють за вітання «Слава Україні!»

10:10 11 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: AFP

Про це повідомила прес-служба обласної організації ВО «Свобода».

У повідомленні прес-служби Луганської обласної організації ВО «Свобода» під заголовком «На Луганщині молодих людей розстріляли через вітання «Слава Україні!» йдеться:

«10 травня 2014 року в місті Брянка Луганської области у трьохстах метрах від блокпосту біля магазину п'яними сепаратистами було розстріляно чотирьох молодих людей. Зі слів очевидця, причиною сварки і розстрілу стало те, що хломці між собою привіталися гаслом «Слава Україні!». Двоє молодих хлопців, яким було 22 і 24 роки, від отриманих поранень загинули, ще двоє перебувають у важкому стані в лікарні.

«Ситуація беззаконня та терору, які розгорнули на Луганщині сепаратисти з подачі Кремля, не може продовжуватись. Цілком очевидним є те, що Москва ставить собі за мету знищення будь-чого українського на східних теренах нашої держави. Це загострення планомірної довготривалої окупантської агонії, коли вже за українські гасла окупанти та їх поплічники готові фізично знищувати українців. Ворог, що прийшов на нашу землю чи проявився тут у формі п'ятої колони, має розуміти: прощення йому не буде. Хаос і сваволя, посіяні гебістами на нашій землі, найближчим часом закінчаться. За всі злочини доведеться відповісти», – наголосив голова Луганської обласної організації ВО «Свобода» Артем Заіка».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів