На Луганщині поліг на війні проти рашистів боєць спецбатальйону «Львів» Володимир Попович

17:55 17 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Expres.ua

Про це повідомив у неділю керівник МВС Арсен Аваков.

Виконувач обов’язків міністра внутрішніх справ Арсен Аваков, зокрема, повідомив сьогодні, 17 серпня:

«Зведене угруповання доданих сил Нацгвардії і МВС в зоні АТО досягло майже десяти тисяч осіб. Батальйони МВС, сформовані з добровольців (зараз їх в зоні АТО 25), зведені загони, регулярні спецпідрозділи Нацгвардії + батальйони Нацгвардії сформовані з добровольців («Донбас», колишні 1-й і 2-й резервні – зараз батальйон ім. Героя України генерала Кульчицького). 

Сьогоднішні денні зведення зі зони АТО (з того, що можу без шкоди оприлюднити): 

+ У звільнені від терористів збройними силами і Нацгвардією міст Ясиновата та Авдіївка входить зведений загін міліції (Вінниця) спецрота МВС «Суми» (добровольці). У містах встановлюється воєнізований порядок, перед передачею влади цивільним. В Авдіївці проблема з подачею електроживлення на коксові батареї комбінату. Бандити ведуть обстріл – не дають відновити енергопостачання на підстанції. Займаємося. 

+ Батальйон МВС «Львів» (добровольці) – в результаті бою з бандитами при зачистці с. Кримське неподалік Слов'яносербська поранені двоє бійців, один загинув. Володимир Васильович Попович, 25 років. Геройський хлопець. Честь і слава. Завдання підрозділом виконано! 

+ Батальйон МВС «Золоті ворота» (Київ) (добровольці) – в бойовій охороні недалеко від м. Щастя, Луганської обл. – Сьогодні, під мінометним вогнем, отримали поранення двоє офіцерів, у тому числі командир батальйону – майор Шваля Микола Миколайович. Поранення важкі. Оперують. Тримаємо кулаки за вас, хлопці. 

+ Затримано одну з диверсійних груп, яка діяла в Харкові й котра скоїла низку терактів з використанням гранатометів та вогнеметів. Совісна операція МВС з СБУ. Диверсантів заарештовано (шестеро), вилучено зброю (гранатомети, вогнемет, стрілецьке озброєння). 

І багато іншого – що стало «звичайною» роботою відважних хлопців... про що не можна писати, не варто багато говорити, але просто потрібно знати й пам'ятати. Це справжня робота – для справжніх. Останнє, «балаканина» навколо – суєта, яка проходить. Розберемося. 

Слава відважним воїнам України!».

Арсен Аваков повідомив це сьогодні, 17 серпня, на своїй сторінці в соціальній мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів