На кордоні з Україною стовбичать понад 50 тисяч російських військових, – Генштаб

16:39 11 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vluki.ru

Представник Генерального штабу Збройних Сил України, генерал-майор Олександр Размазнін, повідомив у четвер: «На кордонах з Україною стоїть більше 40 батальйонних тактичних груп з Росії, чотири ротних тактичні групи, велике групування авіації, і оцінюю це в кількісному складі більше 50 тисячі осіб».

Представник Генерального штабу Збройних Сил України, генерал-майор Олександр Размазнін, повідомив сьогодні, 11 грудня, під час круглого столу: «На кордонах з Україною стоїть більше 40 батальйонних тактичних груп з Росії, чотири ротних тактичні групи, велике групування авіації, і оцінюю це в кількісному складі більше 50 тисячі осіб».

Генерал-майор додав: «Безпосередньо на території України присутність РФ оцінюємо від 6 до 10 тисяч, це військовослужбовці РФ. Там є сім батальйонних тактичних груп, одна ротна тактична група, зведений загін, в тому числі і окрема рота Кантемирівської танкової девізії перебувають на нашій території, плюс частина спецпризначення. А взагалі разом із незаконними збройними формуваннями на території Донецької і Луганської областей перебуває 32 685 осіб».

Про це повідомляється в четвер на сайті інформаційної агенції «УНН».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів