На Хрещатику – сутички мітингувальників із «Беркутом»

13:40 1 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: nbnews.com.ua

Бійка зав'язалася після того, як невідомий розбив скло в будівлі Київської міської державної адміністрації.

«Незалежне Бюро Новин» інформує в повідомленні «На Хрещатику почалися сутички мітингувальників з «Беркутом»:

«У Києві на Хрещатику, біля торгового центру «Спектрум» почалися сутички учасників акції протесту з бійцями спецпідрозділу міліції «Беркут». Про це в неділю, 1 грудня, повідомляє кореспондент НБН.

На початку невідомий розбив скло в будівлі Київської міської державної адміністрації. А потім на Хрещатику біля «Спектрума» зав'язалася бійка між мітингуючими і «Беркутом». При цьому в міліцію кидали пляшки.

Тим часом на Майдані Незалежності на Новорічну ялинку залізло близько 20 осіб. Вони вивісили на ялинці прапори України та Євросоюзу, а також партійні прапори «Батьківщини», «Свободи» і «УДАРу». При цьому мітингувальники зривають ялинкові прикраси. Крім прапорів на ялинку повісили банери з написами «Овоч дозрів пора прибирати» і «Щасливої дороги на ... йух».

Колона мітингувальників вийшла на Європейську площу, після чого люди повернулися на Майдан Незалежності.

Як повідомляв НБН, 1 грудня в 4:00 ранку Окружний адміністративний суд Києва заборонив акції в центрі міста.

Нагадаємо, вночі 30 листопада співробітники спецпідрозділу «Беркут» здійснили розгін прихильників євроінтеграції, що знаходились на Майдані Незалежності в Києві.

Президент України Віктор Янукович заявив, що обурений цими подіями і засуджує дії, що призвели до силового протистояння». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів