На «гарячу лінію» надходять подяки за вибори на Львівщині

17:09 25 травня 2014 р.

Фото до новини

На «гарячу лінію» правозахисної організації «Твоє право», яка спостерігає за виборами та фіксує різні порушення, замість скарг надходять подяки.


Відео: Львівський прес-клуб

Про це під час відеомоста-марафону «Україна вибирає Президента», який відбувається в рамках громадського мовлення (ГІТ) Львівського прес-клубу, повідомив юрист вищезгаданої організації Андрій Гнида.

За його словами, було багато дзвінків, під час яких люди повідомляли, що їх внесли в списки виборців або після воєвиявлення просто казали, що проголосували без проблем.

- Мабуть громадяни вважають, що треба повідомляти не тільки про погане, але й про хороше, - зробив припущення Андрій Гнида.

Але, ситуація не є настільки райдужною. Так, у місті Миколаєві Львівської області, де разом з Президентом, обирають і міського голову, на одній із дільниць виборча комісія видала бюлетені для голосування за мера і не видала – для голосування за Президента.

- Громадяни чомусь були внесені до одного списку, і не внесені в інший. Чому так сталося, зараз з'ясовують спостерігачі та члени комісії, - каже юрист.

На його думку, така ситуація виникла тому, що на цій дільниці більшу увагу приділили саме виборам мера і випустили з уваги вибори Президента.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів