На Донеччині загинув від кулі снайпера розвідник Сергій Кошмал (відео, оновлено)

14:15 17 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Павла Солодька в інтернет-мережі «Facebook»,

Як повідомив у п'ятницю речник Адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко, п’ятеро українських бійців були поранені в Мар'їнці та Майорську.

Речник Адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко повідомив сьогодні, 17 червня, під час брифінгу, що минулої доби загинув у результаті снайперського обстрілу на східних околицях Авдіївки наш військовий. Ще п’ятеро українських військових були поранені в Мар'їнці та Майорську.

Натомість у російських окупантів та їх колаборантів у Макіївці й Горлівці, за даними Лисенка, троє загиблих і четверо поранених. Про це повідомили сьогодні, 17 червня, на сайті телеканалу «112 Україна».

Натомість журналіст Павло Солодько розповів у п’ятницю: «Старший солдат Сергій Кошмал, позивний «Якудза» – розвідник 13-го окремого мотопіхлтного батальйону, чудовий тату-майстер, не розлучався з машинкою і на службі, у вільний час набивав. На цих фото – зі суворим обличчям, але насправді життєлюб і жартівник, з таким усі хочуть дружити. Загинув на світанку 16 червня 2016 року в бою з російськими окупантами під Авдіївкою, у віці 27 років. Похорон – у суботу в Бахмачі (Чернігівська область), година і місце уточнюються».

Павло Солодько повідомив це сьогодні, 17 червня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook», де він також опублікував фото полеглого розвідника.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів