На Донбасі знищено 5533 російських окупантів, – блогер (відео)

19:05 18 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: durdom.in.ua

За даними російськоого блогера Олега Ярчука, станом на 17 січня втрати РФ у конфлікті на Донбасі оцінюються у 5533 загиблих та 2514 поранених, окрім того, 2823 осіб вважаються зниклими безвісти.


Відео: «Телеканал ТВі»

Інтернет-видання «Українська правда» передає сьогодні, 18 січня, в повідомленні «Російський блогер: Втрати РФ на Донбасі – понад 10 тисяч людей»:

«Станом на 17 січня втрати РФ у конфлікті на Донбасі оцінюються у 5533 загиблих та 2514 поранених, окрім того 2823 осіб вважаються зниклими безвісти. Про це свідчать дані російського блогера Олега Ярчука. 

За його даними, 16-18 січня російські війська втратили десятки бійців, переважно у р-ні Донецька та аеропорту. Також війська РФ зазнали втрат поблизу Луганська, Докучаєвська, Трьохізбенки, Маріуполя.

Зокрема у своїх повідомленнях Ярчук вказує військові частини, які зазнали втрат та місця їх дислокації – з Костроми, Майкопа, Наро-Фомінська, бригади ГРУ ГШ РФ, дивізії ВДВ РФ.

У багатьох випадках втрати  особового складу зазначених військових уточнюються, або ж після боєзіткнення «особовий склад не виявлено». Також повідомляєть про випадки дизертирства.

Про це повідомляється в неділю на сайті інтернет-видання «Українська правда». Натомість розвідувально-диверсійної групи батальйону «Айдар» Орест Каракевич інформував сьогодні, 18 січня:

«Наша арта виправдовуэ свою назву – «богиня вiйни». Працюють майже з ювелiрною точнiстю.

Попередні дані по Луганському напрямку – в результатi проведеної роботи аеророзвiдки батальйону «Айдар», «групи Ореста» (РДГ (розвідувально-дивесійна група. – «ЩЛ») «Айдару»), 26-ї, 24-ї та 92-ї бригад ВСУ за 14-15 сiчня близько 180 «200-х» (загиблих. – «ЩЛ») тiльки на двох точках iз 10 заданих (з них до 70 «200-х» – РФ), знищено велику кiлькiсть передових загонiв «ЛНР» («ополчення»).

Знищено склад боєприпасiв терористiв. Загальна кiлькiсть технiки, виведеної з ладу нами, уточнюється, але повiрте, цифра радує. Скажу тiльки, що серед них є i ТОС «Буратiно».

Орест Каракевич написав це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook». Своєю чергою, головний редактор проектів «InformNapalm» і «BurkoNews» Роман Бурко повідомив сьогодні, 18 січня:

«Принесли звістку, що наша арта знищила групу спецназу РФ в Петровському районі Донецка. За попередніми даними накрили близько 50-ти осіб, точну кількість підрахувати важко».

Роман Бурко написав це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів