На Донбасі знищено 5038 російських військових, поранено – 1671, зникли безвісти – 2649, – активіст

18:20 11 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: durdom.in.ua

За даними волонтера й координатора конструкторських груп українських безпілотників Алекса Нойта, реальні втрати регулярних військ РФ у війні на Донбасі станом на ранок 11 січня такі: вбитими – 5038, пораненими – 1671, зниклими безвісти – 2649.

Інтернет-видання «Патріоти України» інформує сьогодні, 11 січня, в повідомленні «Українські снайпери розстріляли російський спецназ під Щастям, багато вбитих»:

«У неділю, 11 січня, вранці стало відомо, що в районі міста Щастя (Новоайдарський район Луганської області) розвідгрупа російських силовиків зі складу 107-ї бригади Внутрішніх військ МВС РФ, які приїхали наводити»порядок» на Донбасі, потрапила під вогонь українських снайперів і зазнала втрат. Про це з посиланням на дані перехоплення повідомлень військових РФ пише блогер Олег Ярчук.

Як з’ясувалося, в районі Щастя розвідгрупа 107-ї бригади ВВ МВС РФ (Владивосток) при відході після виконання поставленого завдання була обстріляна з снайперської зброї великої потужності. Троє розвідників були знищені, ще четверо – отримали поранення, при цьому двоє – важкі.

У донесенні звертають увагу командування на появу в даному районі неідентифікованих спецпідрозділів ЗСУ, озброєних нестандартною зброєю великої потужності. На думку, координатора конструкторських груп українських безпілотників Алекса Нойта, «нестандартною зброєю великої потужності» є снайперський гвинтівки «Barret», про що він повідомляє на своїй сторінці в «Facebook».

За його даними, реальні втрати регулярних військ РФ у війні на Донбасі станом на ранок 11 січня 2015 склали: вбитими 5038, пораненими – 1671 і зниклими безвісти – 2649 чоловік. Нагадаємо, що наприкінці грудня «поліцаї» з 107-ї бригади на Луганщині виконували бойове завдання в районі Щастя, і понесли втрати – загинули два і були поранені четверо російських спецназівців.

Про це повідомляється в неділю на сайті інтернет-видання «Патріоти України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів