На схід України вторглися від 300 до 400 російських військовослужбовців без розпізнавальних знаків, – «ІС»

16:30 17 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: discussio.ru

Про це повідомляють у четвер спільнота «Інформаційний Спротив» та її координатор спільноти Дмитро Тимчук.

Спільнота «Інформаційний Спротив» повідомляє сьогодні, 17 липня, на своєму сайті, а її координатор спільноти Дмитро Тимчук – в інтернет-мережі «Facebook»

«Сьогодні в РНБО підтвердили факт, про який ми повідомляли раніше, і котрий викликав настільки бурхливе резонанс: Росія знову здійснює приховане військове вторгнення в Україну. Як заявили в РНБО (а потім в Держприкордонслужбі), на території Донбасу помічені російські військовослужбовці – у формі ЗС РФ, але без розпізнавальних знаків (відомі ще по Криму «зелені чоловічки», силами яких, власне, Путін і провів анексію півострова).

«Помічені» – це дуже м'яко сказано. Ми нарахували близько 300 «зелених чоловічків».

Але сьогодні в ході консультацій з представниками українських спецслужб отримали інформацію, що, за їхніми даними, кількість російських військових у Донбасі вже може перевалити за позначку в 400 чол. Не будемо сперечатися, справа не в цифрі, а у факті: вторгнення йде повним ходом.

У цих російських засланців немає документів. Вони сповіщені своїм командуванням, що у разі їх полону та ідентифікації всі вони будуть терміновим чином звільнені з лав ЗС РФ заднім числом (з датою звільнення в червні або травні). 

І прошу наших журналістів врахувати: російські військові не «допомагають» терористам, як пишуть деякі. Це – професіонали, і невдачі сил АТО останніх днів саме на їх совісті.

Вони роблять всю найскладнішу й криваву роботу. Навпаки, це місцеві бойовики служать їм «помічниками», а ніяк не інакше. 

Водночас, ми прогнозуємо: змусити Росію повернути своїх військових з України можуть тільки успіхи сил АТО. І навпаки, пробуксовування АТО провокуватиме Путіна на подальші перекидання своїх підрозділів в Донбас».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів