На Донбасі поранили 10 українських силовиків (відео)

22:30 25 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.combrtcomuaphotos

Про це повідомив у середу прес-офіцер АТО Олексій Дмітрашківський.


Відео: «Телеканал новин «24»

Як передає сьогодні, 25 червня інтернет-видання «Українська правда» прес-офіцер АТО Олексій Дмітрашківський повідомив у середу:

«Члени незаконних збройних формувань у першій половині дня середи здійснювали обстріли блокпостів українських військовослужбовців в Донецькій області, в цілому поранено 10 силовиків. У районі села Дібрівка з двох танків були обстріляні десантники, 6 з них поранені, двоє – у важкому стані. Пошкоджена техніка, зокрема один БТР.

Інший блокпост – в районі Червоного Лиману (Донецька обл.) Обстріляний з автоматичного гранатомету станкового та стрілецької зброї, 4 поранені, один важко.

Крім того, було два обстріли поблизу Слов'янська і ще одного блокпосту в Донецькій області. Там, на щастя, без втрат і поранень.

Після обіду обстріли припинилися. Наразі інформації про обстріли немає».

Натомість тимчасовий сайт Донецької обласної держадміністрації повідомив у середу:

«Ситуація в області залишається напруженою, оскільки бойовики ігнорують домовленості і нападають на позиції українських силовиків. Тривають обстріли блокпостів українських військовослужбовців у Слов’янську поблизу комбікормового заводу і на горі Карачун, а також по позиціях армії, які знаходяться на перетині доріг на Красний Лиман та Слов’янськ.

Бойовики продовжують нападати на позиції українських силовиків в Донецьку, Красному Лимані, Новогродівці, Слов’янську та Шахтарському районах”, – йдеться в повідомленні. У Донецьку зафіксували атаку бойовиків на позиції українських військових в аеропорту».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів