На Донбасі полягли близько ста воїнів зі Львівщини, поранено – 212, – ЛОДА

17:39 9 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: nardim.at.ua

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, т.в.о. голови ЛОДА Юрій Турянський заявив на сесії облради: «Станом на вчорашній день маємо 212 поранених, які перебувають у лікувальних закладах області. На превеликий жаль, багато бійців з нашого регіону загинули, сьогодні це число сягає близько ста осіб».

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, т.в.о. голови облдержадміністрації Юрій Турянський заявив сьогодні на сесії обласної ради:

«Найголовніше питання сьогодення – це питання швидкої перемоги українського народу над ворогом. А така перемога реальна тільки тоді, коли ми будемо працювати злагоджено. І першочергове завдання для всіх нас – це допомога нашій армії.

Станом на вчорашній день маємо 212 поранених, які перебувають у лікувальних закладах області. На превеликий жаль, багато бійців з нашого регіону загинули, сьогодні це число сягає близько ста осіб.

Вчора бюджетною комісією Львівської обласної ради було схвалено зменшення видатків на реалізацію деяких програм задля збільшення видатків на надання одноразової допомоги сім’ям, родичі яких загинули у зоні АТО. Для забезпечення потреб військових формувань, задіяних в АТО, в тому числі військових частин, державної прикордонної служби, десантників і батальйону «Львів», з резервного фонду обласного бюджету передбачено виділити додаткові кошти на суму понад 11 млн грн.

Львівщина сьогодні повинна думати і про власну обороноздатність та безпеку своїх громадян. Це великий комплекс заходів – від створення загонів охорони і партизанського руху до відновлення захисних споруд, медичної допомоги постраждалим в зоні АТО».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів