На благодійному патріотичному ярмарку у Львові зібрали 13 тисяч грн для українських військових

12:19 21 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: zaxid.net

Про це повідомила в понеділок його організатор Ірина Матвіїшин.

Cайт міста Львова «032.ua» інформує сьогодні, 21 липня, в повідомленні «У Львові на патріотичному ярмарку зібрали 13 тис. гривень для українських військових»:

Учора, 20 липня, у Львові відбувся благодійний патріотичний ярмарок. Акція проводили з метою зібрання коштів для українських військових, які зараз воюють на Сході.

«Неймовірно дякую усім учасникам, гостям, волонтерам. Завдяки Вам нам усім вдалося зібрати 13 157 грн», – повідомила організатор ярмарку Ірина Матвіїшин.

Нагадаємо, минулого місяця у Дніпропетровську теж організовували патріотичний ярмарок на підтримку армії. Громадські активісти, продавці і просто талановиті люди, які вміють щось робити власноруч, продавали зайві речі, книжки, різні хенд-мейд товари в патріотичному дусі – все, що хочеться і не шкода продати. Зібрані кошти потім передали спільно на потреби армії». 

Інтернет-видання «Zaxid.net» розповідало про цю акцію у вчорашньому повідомленні «У Львові розпочався благодійний ярмарок для допомоги українській армії»:

«У неділю, 20 липня, у Львові, на пл. Коліївщини проводять благодійний патріотичний ярмарок, усю виручку від якого спрямують на допомогу українським військовим, які зараз перебувають на сході. «Я побачила, як у Дніпропетровську організовують патріотичну барахолку і вирішила зробити щось подібне у Львові. У нас товари – нові. Це хендмейд, книжки, випічка», – розповіла ZAXID.NET організатор акції Ірина Матвіїшин.

На ярмарку можна придбати домашню випічку, вироби з текстилю, солодощі, сувеніри з українською атрибутикою. «Ми долучилися до благодійного ярмарку тому, що, по-перше, дуже любимо випікати, а по-друге – таким способом можемо допомогти тим, хто зараз на сході», – зазначила учасниця благодійного ярмарку Ірина.

Ярмарок триватиме до 18:00. Після цього усі зібрані кошти передадуть активістам ініціативної групи громадських організацій «Допомога армії», де закуплять необхідні для військових речі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів