На 22-х танках терористів у Слов'янську – сюрреалістичний напис «На Київ! На Львів!»

20:28 2 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: amurburg.ru

Про це повідомляє в середу керівник інформаційного центру «Правого сектору» Борислав Береза.

Інтернет-газета «Преса України» цитує сьогодні, 2 липня, в публікації «У Слов'янську стоїть група з 22 танків із написом «На Київ! На Львів!»:

«Жителі Слов'янська з нетерпінням очікують українських визволителів з Національної Гвардії. Про це повідомляє на своїй сторінці у «Facebook» керівник інформаційного центру партії «Правий сектор» Борислав Береза, новину передає «Преса України».

«Нарешті зателефонували наші люди зі Слов'янська. Підкреслили чотири моменти: У місті чекають визволителів – українських силовиків. Народ розчарувався в сепарах зчерез їх грабежі і бандитизм. І тут навіть рашистская пропаганда не справляється. Одна справа, коли тобі розповідають про звірства «українських карателів», а інша справа, коли ти сам став жертвою бандитського свавілля», – пише Борислав Береза.

Також представник ПС повідомляє, що в місті зазначається чисельне скупчення танків, проте терористи відчувають нестачу в паливі і навченому екіпажі, тому скористатися ними на даний момент не можуть. «У Слов'янську стоїть група з 22 танків з аквафрешами і з написом «На Київ! На Львів!» Стоять купчасто, біля стадіону. Цікаво, у керівництва АТО ідеї на цю тему є?», – уточнює Береза.

При цьому він зазначає, що «Гіркін досі не виходить з образу денікінського штабс-капітана». Ідеєю-фікс у кинутого російського диверсанта залишається бажання загинути на «бойовому посту». При цьому, є серйозні підозри, що Гіркіна пристрелять свої ж, про що диверсант вже обізнаний.

«Враховуючи, що він перемогти не може, а свою роль він вже відіграв і рашистам більше не потрібен, то скоро його чекає героїчна загибель. І швидше за все від кулі в потилицю. Принаймні по Слов'янську ходять такі чутки. А Гіркін сильно через це нервує», – повідомляє цікаві подробиці представник радикальної організації.

Найгірша новина в тому, що Слов'янську загрожує екологічна катастрофа. Така ймовірність склалася з кількох негативних факторів, які спрацювали в цьому містечку.

«Не працює каналізація. Все зливається в місцеву річку. Через спеку розкладаються трупи, які сепары не встигають спалювати і просто закопують у загальних могилах. Так що можуть виникнути осередки інфекційних захворювань», – зазначає тривожну ситуацію Борислав».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів