МЗС України заявило, що нічого нового не знає про зустріч Путіна і Януковича

16:19 12 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: lenta-ua.net

Якщо переговори, які проводили Янукович і Путін, є таємними, то це може бути основою для імпічменту президента України, вважає лідер парламентської фракції ВО "Батьківщина" Арсеній Яценюк.

МЗС України повідомило про основну тему переговорів, що відбулися між президентом України Віктором Януковичем і президентом Росії Владіміром Путіним на зустрічі 9 листопада в Москві, передає "Інтерфакс-Україна".

"Щодо зустрічі, то я можу лише повторити те, що оприлюднила прес-служба Адміністрації президента України та прес-служба АП РФ: про те, що ця зустріч президентів України та РФ відбулася в Москві, під час якої обговорювалися питання торговельно-економічних відносин між двома країнами в контексті Вільнюського саміту, який відбудеться наприкінці цього місяця", - сказав директор департаменту інформаційної політики МЗС України Євген Перебийніс на брифінгу у вівторок у Києві.

У той же час на запитання журналістів, чи були присутні українські дипломати на цій зустрічі, Перебийніс зазначив: "Мені невідомо про участь представників МЗС у цих переговорах".

Як повідомлялося, 9 листопада Янукович відвідав з робочим візитом Москву, він обговорив із російським колегою Путіним торговельно-економічні відносини.

11 листопада лідер парламентської фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк заявив, що має намір звернутися до міністра закордонних справ України Леоніда Кожари з метою отримання інформації про переговори президентів України та Росії.

За його словами, якщо переговори, які проводили Янукович і Путін, є таємними, то це може бути основою для імпічменту президента. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів