Упродовж минулої доби українські артилеристи відповіли на 55 обстрілів ворога 52 вогневими ударами (відео)

09:00 8 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Міністерства оборони України

У прес-центр АТО повідомили також у понеділок: «Бойова робота наших бійців та українських партизанів є результативною. На одне зі звалищ Донецька терористи вивезли два самоскиди трупів своїх поплічників».


Відео: Військове телебачення України

У прес-центр АТО повідомили сьогодні, 8 грудня, такі новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«Вірні васали російського триколору, воюючи на Донбасі проти України, знову проявили свою звірячу сутність. Зокрема за добу, зафіксовані 55 випадків застосування їхніх артилерії та реактивних систем по позиціях та укріп районах сил АТО. 

Ворог прагне увійти в історію, повторюючи злочини своїх ідеологічних кумирів-нацистів.  Відтак, зона особливої активності бандитів змістилася в район Дебальцевого. Знову обстріляно райони населених пунктів Міус, Чорнухине, Дебальцеве , Орлово-Іванівка, Нікішине , Ольховатка, Фащівка, Артемове, Рідкодуб й Кодема та шахту «Полтавську». На Луганьському та Донецькому плацдармах терористи гатили по населених пунктах Верхня Вільхова, Сокільники, Артема, Щастя, Старий Айдар, Станиця Луганська, Трьохізбенка, Фрунзе, Опитне, Мар’їнка, Авдіївка, Миколаївка.

Артилерія сил АТО з метою захисту мирних мешканців та придушення активно працюючих вогневих позицій противника, 52 рази завдавала ударів у відповідь.

Бойова робота наших бійців та українських партизанів є результативною. На одне зі звалищ Донецька терористи вивезли два самоскиди трупів своїх поплічників.

Це і не дивно, адже бандити давно вже втратили людську подобу та уяву про християнські та загальнолюдські цінності Упродовж доби до штабу АТО надійшла інформація про загибель шести та поранення трьох цивільних осіб.

Чіпляючись за примарні ідеї створення так званої «новоросії», бандити ігнорують інтереси простих людей які не бажають бачити на своїй землі проплачених ворожим режимом найманців. Прості люди, які проживають на тимчасово окупованих терористами та російськими найманцями територіях, починають скидати окови зі своєї свідомості. 

Непоодинокі випадки, коли мешканці міст та сіл висували бандитам ультиматум забиратися геть з їхнього населеного пункту. Днями, такий протест відбувся у місті Горлівка.

На заклик людей: забиратися назад до своїх кремлівських господарів, путінські «випестки» жорстоко та бездушно придушили цю демонстрацію народного обурення.  Сьогодні слова Кобзаря і пророка Тараса Шевченка звучали б напевно так: 

Кохайтеся чорноброві та й не з москалями

Бо москалі мають «Гради» – роблять лихо з вами».

Про це повідомляється в понеділок на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів