Минулої доби українська артилерія завдала 22-х вогневих ударів по позиціях рашистів (відео)

10:20 30 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: vdv-ua.com

У прес-центрі АТО повідомили також у неділю, що проти наших військових було здійснено 45 атак з використанням артилерійсько-мінометного вогню та іншого озброєння.


Відео: Військове телебачення України

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 30 листопада, такі останні новини з нав’язаної нам Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«За минулу добу терористи здійснили 45 атак з використанням артилерійсько-мінометного вогню та іншого озброєння. Триває битва за аеропорт Донецька.

Наші «кіборги» непохитно тримають позиції у старому та новому терміналах летовища. На даний час найбільшим ворогом мужніх оборонців аеропорту є холод та хуртовина.

У зону ураження ворожої артилерії потрапили населені пункти: Сокільники, Нижньотепле, Макарове, Вільхове, Щастя, Трьохізбенка. Піски, Авдіївка, Веселе, Тоненьке, Сєвєрне, Красногорівка, Нобахмутовка, Опитне, Камянка, Славне, Нікішине, Малоорлівка, Ольховатка, Дебальцево, Новоласпа, Гранітне, Миколаївка. На маріупольському напрямку посилено заходи для боротьби із диверсійними групами противника та ворожими БПЛА.

Артилерія сил АТО завдала 22 вогневих ударів для придушення вогневих позицій бандитів. Наголошуємо, що вогонь у відповідь відкривається лише у тому випадку, коли в зоні ураження не має мирних мешканців. 

Із компетентних джерел сталі відомі результати перестрілки між бойовиками незаконних збройних формувань – у районі Олександрівки (Донецької області) було знищено одна САУ, один тягач та один «Град» . В одну з Донецьких в’язниць було доставлено 60 осіб так званих «козачків», які вперто відмовлялися воювати.

Після їх дводенної «обробки» у приміщенні катівні донецького СБУ бойовики вивезли своїх поплічників-дезертирів у Росію. Російські найманці, які активно брали участь в бойових діях, відмовляють воювати, через невиплату їм грошової винагороди.

Також перевірено інформацію про результати сутички між 1-м батальйоном козаків Козіцина та силами т.зв. «ЛНР» в Антрациті (Луганської області ) –втрати з обох боків близько 20-ти осіб убитих.  Упродовж доби в результаті обстрілів населених пунктів зі сторони бойовиків поранено двох та загинули дві цивільні особи.

Про це повідомляється в неділюна сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Як інформував «Щоденний Львів», журналіст інтернет-видання «LB.ua» Олександр Рудоманов повідомив з посиланням на бійця 95-ї бригади, що в аеропорту Донецька полягли двоє його захисників, ще 15 поранено.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів