Минулої доби українська артилерія відповіла на 64 спроби атак ворога 56-ма вогневими ударами (відео)

08:15 9 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Міністерства оборони України

У прес-центрі АТО повідомили також у вівторок: «Інформуємо про те, що події сьогоднішнього дня продемонструють реальні прагнення незаконних військових формувань до припинення вогню на Донбасі».


Відео: «Espreso.tv»

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 9 грудня, такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«За минулу добу штабом Антитерористичної операції не зафіксовано ознак припинення вогню зі сторони терористів.  Відтак, упродовж минулої доби бандити здійснили 64 спроби атак позицій українських військ, а також, населених пунктів на Луганському, Донецькому, Дебальцевському напрямках.

У зону ураження ворожих батарей потрапили населені пункти Станиця Луганська, Трьохізбенка, Новомихайлівка, Верхня Вільхова, Щастя, Кримське, Опитне, Водяне, Авдіївка, Красногорівка, Піски,Тоненьке, Новобахмутівка, Новомихайлівка, Красне, Тарамчук, Артемове, Майорськ, Чернухине, Шуми, Дебальцеве, Ольховатка, Вуглегірськ, Нікішине, Новоорлівка, Рідкодуб.

У міжнародному аеропорту «Донецьк» наші бійці продовжують протидіяти спробам атак терористів, які здійснюються з використанням артилерійсько-мінометного озброєння та стрілецької зброї. У відповідь на відкриття вогню з боку незаконних озброєних формувань артилерія сил АТО за добу виконала 56 вогневих завдань по цілях противника.

Упродовж доби надійшла інформація про загибель 2 та поранення 10 цивільних осіб в результаті раптових артилерійських обстрілів бойовиками населених пунктів. Інформуємо про те, що події сьогоднішнього дня продемонструють реальні прагнення незаконних військових формувань до припинення вогню на Донбасі».

Про це повідомляється у вівторок на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів