Минулої доби українська артилерія відповіла 31-м вогневим ударом на 55 обстрілів наших позицій (відео)

09:00 5 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: mil.gov.ua

У прес-центрі АТО повідомили також у п'ятницю, що активність незаконних збройних формувань зберігається на Луганському, Дебальцевському, Донецькому та Маріупольському напрямках.


Відео: «Телевізійна служба новин» каналу «1+1»

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 5 грудня, такі новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної, підступної війни на Донбасі:

«Упродовж доби ситуація у зоні проведення АТО залишається контрольованою. Зафіксовано 55 обстрілів бойовиками позицій сил АТО. Вогонь вівся з використанням різних типів гармат, мінометів, реактивних систем.

Активність незаконних збройних формувань зберігається на Луганському, Дебальцевському, Донецькому та Маріупольському напрямках. У зоні обстрілів збоку бойовиків опинилися населені пункти: Станично-Луганське, Сокільники, Старий Айдар, Вільхове, Щастя , Макарове, Нижнє, Славне, Тоненьке, Новокалинове, Красногорівка, Авдіївка, Піски, Гранітне, Дебальцево, Вуглегірськ, Орлово-Іванівка, Камишеваха, Нікішине, Петрівка, Редкодуб, Новоласпа, Богданівка, Ольгинка, Новотроїцьке, Трудівське, Кримське. Під Маріуполем двічі був обстріляний населений пункт Чермалик.

Протягом доби надійшла інформація про загибель трьох та поранення трьох цивільних осіб. Артилерія сил АТО, у відповідь на підступні обстріли збоку бойовиків, виконала 31 вогневий удар по їхніх позиціях».

Про це повідомляється в п'ятницю на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів