Минулої доби російсько-терористичні війська порушили «режим тиші» на Донбасі 11 разів

10:05 13 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

У прес-центр АТО повідомили в суботу: «Використовучи ПТРК, міномети, артилерію та стрілецьку зброю, бандити відкривали вогонь по позиціях сил АТО в районах населених пунктів Фрунзе, Донецький, Щастя, Станиця Луганська, Старомихайлівка, Нікішине, Павлопіль».

 У прес-центр АТО повідомили сьогодні, 13 грудня, такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«За минулу добу штабом АТО обліковано 11 випадків порушення режиму «тиша» зі сторони терористів. Використовучи ПТРК, міномети, артилерію та стрілецьку зброю, бандити відкривали вогонь по позиціях сил АТО в районах населених пунктів Фрунзе, Донецький, Щастя, Станиця Луганська, Старомихайлівка, Нікішине, Павлопіль. Зокрема, чотири рази бандити навмисно вели вогонь саме по населених пунктах з метою дискредитації підрозділів Збройних Сил України.

В районі Маріуполя знову активізувалась ворожа повітряна розвідка. Зафіксовано проліт безпілотного літального апарату.

у черговий раз бойовики розкручують маховик провокацій та користуються методами брудної пропаганди для загальної дестабілізації в районі проведення Антитерористичної операції. Любов бойовиків та їхніх справжніх господарів до театральних ефектів вилилась в чергову порцію низькопробної брехні.

Зокрема, затримана учора бойовиками група міжнародних спостерігачів ОБСЄ, була звільнена за декілька годин. Але після демонстрації їм завчасно підготовленого «драматичного» сценарію з нібито численними руйнуваннями та жертвами серед мирного населення від обстрілів з української сторони. 

Повідомляємо! Підрозділи сил АТО продовжують виконання завдань щодо утримання займаних рубежів та позицій: блокпостів, опорних пунктів, базових таборів та займаються відновленням боєздатності підрозділів. Вогонь у відповідь на провокації терористів не ведеться!».

Про це повідомляється в суботу на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів