Минулої доби рашисти сім разів обстрілювали позиції українських військ на Донбасі (відео)

11:15 15 грудня 2014 р.

Фото до новини

У прес-центрі АТО повідомили в понеділок: «Постріли лунали в районах населених пунктів Фрунзе, Чорнухине, Орлово-Іванівка. У міжнародному аеропорті «Донецьк» бандити тричі відкривали вогонь по захисниках летовища з боку старого терміналу та православного монастиря».


Відео: Військове телебачення України

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 15 грудня, такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«За минулу добу терористи сім разів обстрілювали позиції сил АТО з використанням мінометів та стрілецької зброї. Постріли лунали в районах населених пунктів Фрунзе, Чорнухине, Орлово-Іванівка. У міжнародному аеропорті «Донецьк» бандити тричі відкривали вогонь по захисниках летовища з боку старого терміналу та православного монастиря. 

Користуючись затишшям, сили АТО здійснюють контр диверсійні заходи, проводять операції по боротьбі із бандитизмом на звільнених від окупантів територіях. Також, у підрозділах сил АТО перевіряються питання розміщення та забезпечення особового складу, наявність та стан озброєння, військової техніки.

З метою підвищення рівня професійних навичок та постійної бойової готовності, особовий склад підрозділів Збройних Сил України здійснює практичні тренування. Зокрема, в районі Маріуполя війська навчалися протидіяти висадці ворожого морського десанту та відпрацьовували питання інженерного обладнання місцевості».

Про це повідомляється в понеділок на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook»

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів