Минулої доби позиції наших військових на Донбасі обстріляли 63 рази (відео)

10:00 12 січня 2015 р.

речник АТО Леонід Матюхін в ефірі Військового телебачення України

речник АТО Леонід Матюхін в ефірі Військового телебачення України
Фото: 112.ua

У прес-центрі АТО повідомили в понеділок: «Наші військові впевнено контролюють ситуацію та, за необхідності, наносять удари у відповідь, подавляючи найбільш активні вогневі точки терористів. Противник несе втрати».


Відео: Військове телебачення України

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 12 січня, такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«У зоні проведення антитерористичної операції продовжує зростати кількість обстрілів з боку терористів. Розпочинаючи з 18 години вчорашнього вечора, незаконні збройні формування 22 рази обстріляли позиції наших військових, в тому числі з важкого озброєння.

Районом найбільшого загострення залишатися донецький аеропорт та населені пункти поблизу нього. Учора ввечері відбулося бойове зіткнення між бойовиками та оборонцями нового терміналу аеропорту.

На донецькому напрямку терористи з мінометів обстріляли метеовежу донецького летовища та Авдіївку (місто обласного підпорядковання на Донеччині. – «ЩЛ»). Також із мінометів, артилерії та реактивних систем залпового вогню «Град» бойовики обстріляли Тоненьке (село в Ясинуватському районі Донеччини. – «ЩЛ»), Піски (селище в Ясинуватському районі Донеччини неподалік її головного аеропорту. – «ЩЛ») та Опитне (село в Ясинуватському районі Донеччини. – «ЩЛ»), а з протитанкових керованих ракет – Гранітне (таку назву мають села в двох районах Донеччини – Володарському й Тельманівському. – «ЩЛ»).

На інших напрямках незаконними збройними формуваннями було обстріляно з мінометів населені пункти Вуглегірськ (місто в Артемівському районі Донеччини. – «ЩЛ»), Ленінське (у зоні бойових дій на Донеччині таку назву мають селище міського типу, підпорядковане Дзержинській міськраді, й села Амвросіївському, Красноармійському та Новоазовському районах. – «ЩЛ») та Гнутове (село на Донеччині, підпорядковане Іллічівській райраді міста Маріуполь. – ЩЛ»), з артилерійських систем – околиці Нікішиного (село в  Шахтарському районі Донеччини. – ЩЛ»), а з «Градів» – населені пункти Одрадівка (село в Артемівському районі Донеччини. – «ЩЛ») та двічі – Гнутове.

Наші військові впевнено контролюють ситуацію та, за необхідності, наносять удари у відповідь, подавляючи найбільш активні вогневі точки терористів. Противник несе втрати.

Загалом за добу незаконні збройні формування 63 рази обстріляли позиції наших військових. При цьому варто відмітити, що приблизно з першої годині ночі і до самого ранку у зоні АТО спостерігається затишшя – за цих декілька годин тут не прозвучало жодного пострілу».

Про це повідомляється в понеділок на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook» та в дайжесті новин, оприлюдненому речником АТО Леонідом Матюхіним в ефірі Військового телебачення України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів