Минулої доби не зафіксовано вторгнення в Україну великих груп російських найманців, – «ІС»

11:42 18 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: uapress.info

Такі оперативні дані повідомляють у середу спільнота «Інформаційний Спротив» та її координатор – керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

Спільнота «Інформаційний Спротив» повідомляє сьогодні, 18 червня, на своєму сайті, а її координатор – керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук – на власній сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

«За оперативними даними групи «Інформаційний Спротив», за минулу добу не помічено проникнення на територію України великих груп (чисельністю понад 50 осіб) найманців або диверсантів з території Росії, проте групи терористів знаходяться у прикордонних районах Росії. На даний момент в Ростовській області (Росія) знаходяться групи найманців загальною чисельністю до 600 осіб.

У їх складі – до 20 одиниць бронетехніки, а також автомобільна техніка. Однак інформація про перетин ними державного кордону України не підтверджується.

Водноча неможливо виключити можливість того, що Росія найближчим часом введе на українську територію і дані групи, і підрозділи російських військ, сконцентровані поблизу кордону. В даний час силами Держприкордонслужби та ЗС України продовжується проведення операції з блокування держкордону. Однак про повний її контроль українськими силовиками, на жаль, говорити поки не доводиться».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів