МВС уникає очевидної версії катування Чорновіл (відео)

21:30 26 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: zakarpattya.net.ua

Народний депутат Олександр Бригинець констатує: міліція не визнає, що побиття Тетяни – це перешкоджання журналістській діяльності.

Тож не дивно, що мітингувальники з Євромайдану знову оточили в четвер будівлю міністерства внутрішніх справ, вимагають відставки його глави Віталія Захарченка та негайно розслідувати жорстоке побиття журналістки Тетяни Чорновол. На переговори з керівництвом МВС пішли народні депутати. Вони переконані, що Тетяну побили саме через її гостру критику українських високопосадовців, бо навіть у день перед злочином вона збирала матеріал про маєтки Клюєва, Пшонки і Захарченка. Про це повідомляється сьогодні, 26 грудня, в телесюжеті «ICTV».

Як інформував «Щоденний Львів», жорстоко побили журналістку Тетяну Чорновіл, котра зокрема цікавилася «новим Межигір'ям», але розправу над журналісткою намагаються «деполітизувати» – хоч її відеореєстратор чітко й недвозначно зафіксував, що не вона таранила нападників на неї, а якраз навпаки, однак основна версія МВС – «Чорновіл катували за аварію», сама ж вона пов’язує напад на неї з рослідуванням маєтків Януковича, Захарченка й Пшонки».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів