«Може, в Януковича з'явилися суїцидальні нахили?», – Чорновіл

23:35 7 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

На думку екс-нардепа, Президента неминуче чекає політичне самознищення, якщо він не підпише угоди з ЄС.

Народний депутат Верховної Ради минулих скликань Тарас Чорновіл висловив сьогодні, 7 листопада, у програмі «Сьогодні про головне» на «Телеканалі ТВі» свої припущення з приводу того, чому Віктор Янукович затягує із прийняттям рішення стосовно звільнення Юлії Тимошенко:

«Я не розумію, що Янукович робить. Йому іншого виходу, як іти в Європейський Союз, нема.

Або в нього з’явилися суїцидальні нахили і він готовий іти на політичне самознищення, бо Росія його просто зітре, адже в нього ніколи не буде добрих стосунків із Путіним. Або він заторгувався і перейшов межу. Або в нього якийсь ступор, страх перед Тимошенко, якої йому нічого боятися, бо вона на свободі становить йому меншу загрозу, ніж у тюрмі.

У мене таке враження, що або радник Януковича настільки відгородив його від реальної інформації, або Президент сам від неї втікає, або він не може визначитися у відносинах із Росією. Поки Янукович не вирішить, фракція Партії регіонів не голосуватиме. Така ситуація є в усіх фракціях: доки лідер не дасть команди, депутати не голосуватимуть». 

Як повідомляв «Щоденний Львів», «питання Тимошенко» немає в порядку денному ВР, «регіонали» заперечують, що Янукович велів його вирішувати, один із них повідомив виданню «КоммерсантЪ-Украина»: «Нічого по Тимошенко прийнято не буде! Ми блефували рік – і все!», а в Адміністрації Президента допускають зрив домовленостей з ЄС

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів