Москвичка пригрозила планеті у «різдвяному вітанні»: «А якщо будемо програвати – знищимо ввесь світ» (відео)

11:35 8 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Інтернет-портал «Преса України»

Прихильниця так званої «новоросії» вирішила оригінально привітати з християнським святом Різдвом всіх людей на планеті – погрожуючи знищити все живе на ній...


Відео: «Социум ТВ»

Інтернет-портал «Преса України» передає сьогодні, 8 січня, в повідомленні «Ми знищимо ввесь світ» – так «новоросія» привітала з Різдвом всю планету»:

«Прихильники так званої «новоросії» вирішили оригінально привітати з християнським святом Різдвом всіх людей на планеті, погрожуючи знищити все живе на ній... Пропонуємо читачам «Преси України» невелике відеопривітання прихильниці терористів з донецької та луганської «народних республік» якоїсь Марії Катасонової.

«На радість людям, на смерть ворогам. З Різдвом! З «новоросією»!», – розпочала своє привітання російська "гражданочка". Але найцікавіше в цьому привітанні звучить далі: «Ворог буде розбитий, перемога буде за нами. А якщо ми будемо програвати, ми знищимо ввесь світ», – повідомляє світові москвичка Катасонова, після чого на відео видно ядерний вибух...

І не потрібно думати, що цю молоденьку дурепу взяли десь з модельного агентства для зйомки цього ідіотського та агресивного привітання. Для переконання того, що у неї дійсно таке вперте ватне світосприйняття, досить зайти на її сторінку в «ВКонтакте».

Нагадаємо читачам «Преси України», що один із головних мережевих ідеологів створення бандитських донецької та луганської «народних республік» Ель Мюрід нарешті прозрів і вже відкрито називає все керівництво своїх «підшефних» грабіжниками і бандитами».

Про це повідомляєт в четвер інтернет-портал «Преса України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів