Мітингувальників уже приписують на Майдані

16:38 26 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: obozrevatel.com

Громадянський рух "Відсіч" збудував на місці легкого мобілізаційного намету на Майдані в Києві умебльовану всередині дерев'яну хату зі стріхою з віників, які знадобляться після перемоги Майдану для вимітання сміття з України.

Про це інформує прс-служба організації.

Громадянський рух "Відсіч" вирішив символічно відповісти на закиди регіоналів про те, що Майдан скоро сам розійдеться, й на спроби влади "посприяти" цьому процесу залякуванням і нападами на його активістів. Свою рішучість стояти стільки, скільки буде потрібно, відсічани продемонстрували, збудувавши на місці легкого мобілізаційного намету умебльовану всередині дерев'яну хату зі стріхою з віників, які знадобляться після перемоги Майдану для вимітання сміття з України. Хата має "гарріпотерівську" адресу – Майдан Незалежності, 1¾, і в ній можуть приписатися всі учасники Євромайдану (їм видаватимуть довідку про приписку).

Хатинка, як і намет, що був на її місці, буде місцем збору волонтерів, які займатимуться мобілізацією людей на Майдан, а також "виходом за барикади", тобто агітацією серед широких мас населення. У будь-який час доби всі охочі зможуть взяти у хатинці матеріали для розповсюдження, зголоситися на варту чи просто отримати інформацію про життя Майдану.

Хатинка розташована з самого краю наметового містечка біля виходу в бік Лядських воріт. А для того, аби вона була впізнаваною,  активісти "Відсічі" розмалюють хатинку. І, звичайно, закликають наслідувати цей приклад зі встановлення майже-нерухомості у центрі Києва.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів