Активістів Євромайдану б'ють і «пакують» в автозаки, - ЗМІ (доповнено відеосюжетом)

00:13 25 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: censor.net.ua

Співробітники спецпідрозділу «Беркут» в шоломах рухаються убік Європейської площі і потроху оточують людей, які перекрили Хрещатик.

Як інформував декілька хвилин тому «iPress.ua», про це пишуть очевидці у соціальних мережах.

«На Хрещаку згасили світло. Силовики в шоломах рухаються в бік Європейської площі і потроху оточують людей, які перекрили Хрещатик. Натовп протестує і жбурляє в силовиків пляшками», - написав користувач Роман Марійчак на #євромайдан у Вк.

Він продовжує: «Прибуло поповнення спецназу - 5 автобусів зі сторони Інститутської. На Лютеранській автобусів 25 (багато великих типу Ікарус) з міліцією - це більше 1000! А ще під Кабміном, і десь ще, і у дворах! Більшість мітингувальників відступила до монументу, а багато хто досі стоїть перед огорожею. Прибувають сотні ментів».

Користувачі в соціальній мережі ВКонтакті у групі »Євромайдан ✔ Ψ █ МИ - ПАТРІОТИ УКРАЇНИ █ Ψ» пишуть: «На Хрещатику міліціянти почали пакувати людей. Пригадуєте? «Настала ніч, громадяни засинають... виходить мафія, точініше Беркут». 

За повідомленням активістів «Батьківщини», почався штурм Європейської площі. Арсеній Яценюк закликав оборонців тримати периметр.

«Цим падлюкам не можна дозволити зайняти нашу територію! А наша територія - це вся Україна! Прошу тримати периметр. Відсікаємо атаку тих, хто незаконно носить на погонах символи України», - звернувся він до мітингувальників.

Побито народних депутатів Віталія Ярему та Андрія Парубія. Останньому правоохоронці зламали палець.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів