Міський голова Львова зарікається співпрацювати лише з комуністами

11:50 16 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ТСН

Андрій Садовий запевняє: «Безперечно, ми не маємо нічого спільного з комуністами – вони і не пройдуть до влади»

Міський голова Львова та лідер партії «Самопоміч» Андрій Садовий назвав лише одну політичну силу, з ким його партія співпрацювати точно не буде. Це – комуністи.

«Безперечно, ми не маємо нічого спільного з комуністами – вони і не пройдуть до влади», – сказав Садовий під час онлайн-конференції на сайті «Телевізійної служби новин» каналу «1+1»

Якщо говорити про інші партії, то, на думку мера Львова, наразі невідомо, хто із них буде у парламенті.  «За півтора місяці багато що може помінятися. Ми будемо з тими людьми, які сповідують бажання та намір працювати для нашої держави», – каже Андрій Садовий. 

Про це повідомляє сьогодні, 16 вересня, «Телевізійна служби новин», яка також інформує у вівторок:

«Львівський міський голова Андрій Садовий розповів – якщо за партію «Самопоміч» проголосує понад 20% українців, тоді у нього буде вибір – чи залишатися міським головою, чи йти до парламенту. Про це Садовий заявив під час онлайн-конференції на «ТСН.ua».

«Для мене це буде насправді дуже серйозний вибір», – сказав мер Львова. Він розповів, що зараз працює міським головою і планує працювати до кінця своєї каденції, бо він не має права зраджувати своїх львів'ян.

 «Якщо на виборах ми отримаємо більше 20%, я тоді буду визначатися», – додав Садовий».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів