Міський голова Львова відхилив пропозицію Тимошенко

20:45 2 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: rbc.ua

Андрій Садовий запевнив: «Заява Тимошенко – звичайна технологія, спрямована на те, аби здобути симпатії львів‘ян».

Лідер Всеукраїнського об’єднання «Батьківщини» Юлія Тимошенко заявила в п’ятницю, 2 листопада, про відкритість до співпраці з партією «Самопоміч», Анатолієм Гриценком та Святославом Вакарчуком. Про це, як поінформували в прес-службі «Батьківщини», вона повідомила на прес-конференції у Львові.

Зокрема, Юлія Тимошенко стверджувала: «Ми готові до співпраці з партією «Самопоміч», зі Святославом Вакарчуком, якщо він піде у політику, із «Громадянською позицією» Анатолія Гриценка. Ми прагнемо об’єднати в роботі на Україну всі демократичні сили. Ми прагнемо створити спільну, сильну національну команду з правильною стратегією та з результатом, який буде не на папері, не у звітах, не в пропагандистських сюжетах, а так, щоб люди відчули на власному досвіді, що країна змінюється. І тоді люди почнуть повертатися до України. Ось це буде адекватна оцінка змін».

Натомість Андрій Садовий написав на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»: «Заява Тимошенко – звичайна технологія, спрямована на те, аби здобути симпатії львів‘ян. Хід думок Юлії Володимирівни простий – у Львові треба говорити хороші слова про мера Садового, за якого голосують львів’яни, і Вакарчука, якого люблять як громадського діяча і співака. Жодної щирості тут немає. Пані Тимошенко, насправді все просто. Люди хочуть справжніх змін, а не повернення старих схем».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів