Міський голова Львова доручав соратникам збирати компромат на активістку Гандзюк, – нардеп

21:55 9 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: Скріншот з відео

У розпорядження інтернет-видання «Інформатор» потрапив аудіозапис дуже різких висловлювань міського голови Львова Андрія Садового на адресу херсонської активістки Катерини Гандзюк.

Нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук, який увійшов до складу тимчасової спеціальної комісії з розслідування замаху на Катерину Гандзюк та інших активістів, написав на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»: «З власних джерел у Херсонській області мені стало відомо про те, що керівництво політичної партії «Об’єднання Самопоміч» та особисто її лідер Андрій Садовий віддавали наказ місцевим партійним активістам Херсонщини збирати компромат та готувати публікації для дискредитації Катерини Гандзюк. При цьому, під час спілкування Андрія Садового з херсонськими активістами «Самопомочі», вбік Катерини лунали образи та погрози. Причиною цього стала діяльність Каті, яку Садовий охарактеризував наступним чином: «Курва Гандзюк розвалює місцевий осередок нашої партії»».

Натомість в інтернет-виданні «Інформатор» повідомили, що його редколегія, зацікавившись публікацією Мосійчука, розпочала власне розслідування, аби перевірити достовірність оприлюдненої ним інформації. У ході розслідування «Інформатору» вдалося отримати аудіозапис телефонної розмови людини, голос якої дуже схожий на голос Андрія Садового, про Катерину Гандзюк.

Щоби отримати більше інформації, редакція «Інформатора» звернулася до Ігоря Мосійчука з проханням спростувати або підтвердити – чи писав він про те, що стало відомо виданню. Мосійчук відповів, що він надав Генеральній прокуратурі України аудіозапис, опрацювавши який, ГПУ підтвердила, що слова Андрія Садового можна розцінити як образи та погрози Катерині Гандзюк.

Міський голова Львова Андрій Садовий підтвердив, що голос на аудіоплівці з критикою на адресу Катерини Гандзюк належить йому, а також зазначив, що йому дуже прикро за ці слова, до яких його  схилили місцеві підприємці.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів