Міський голова Донецька заявляє про складання заколотниками частини зброї

12:28 8 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ostro.org

Олександр Лукьянченко повідомив про це у вівторок на прес-конференції.

Як інформує сьогодні, 8 квітня, інтернет-видання «Новости Донбасса», міський голова Донецька Олександр Лук’янченко стверджує, що, «є перші результати» переговорів представників влади  зі загарбниками будівелі ОДА в керованому ним місті. Ці результати, за словами міського голови, – «у вигляді частини зданої зброї». 

Натомість інтернет-видання «ОстроВ» повідомляє у вівторок, що загарбники будівлі Донецької облдержадміністраціюї готуються до її штурму силовими структурами й попросили жінок залишатися в будівлі ОДА. Один із них заявив перед адмінбудівлею: 

«Нам потрібно протриматися до завтра! Скоріше за все, сьогодні вночі буде вирішальний штурм.

Тому озброюйтеся телефонами, як учора, і дзвоніть, пишіть, скликайте всіх своїх рідних, знайомих, близьких. Нехай усе приходять!

А ви, жінки, у жодному випадку не розходіться! Ну не будуть по вас стріляти. Вони просто не мають права. Залишайтеся, стійте тут, милі жінки».

Відтак заколотники заходилися зміцнювати барикади перед адмінбудівлею. Як повідомляв «Щоденний Львів», загарбники будівлі Донецької облдержадміністрації скасували своє вчорашнє рішення про створення «республіки в складі Росії».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів