Міноборони спростувало дезінформацію російської агенції про «рапорти десантників на звільнення»

17:16 23 червня 2014 р.

Прапор 25-ї окремої Дніпропетровської повітряно-десантної  бригади

Прапор 25-ї окремої Дніпропетровської повітряно-десантної бригади
Фото: kapterka.com.ua

Військове відомство заявило в понеділок: «Від імені українських десантників запевняємо, що дане повідомлення не має нічого спільного з правдою та є продовженням брехливої інформаційної війни, яку веде кремлівська пропаганда з метою дискредитувати Збройні Сили України».

Міністерство оборони України повідомляє сьогодні, 23 червня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»

«Кому не набридає брехати, то це російським «ЗМІ». «ИТАР-ТАСС» вкотре видали на-гора чергову брехню про українських військовослужбовців, нібито «около 400 военнослужащих отдельной 25-й Днепропетровской дивизии высокомобильных десантных войск Сухопутных войск ВС (ВДВ) Украины подали рапорты об увольнении за последние три дня». 

Враховуючи, що військової частини з такою назвою не існує, як, до речі, не існує в Україні й такого виду з’єднань, як дивізія, а також зважаючи на те, що фотоілюстрація до матеріалу – з періоду окупації Криму російськими військовими, чи варто взагалі звертати увагу на такі дезінформаційні викиди? Від імені українських десантників запевняємо, що дане повідомлення не має нічого спільного з правдою та є продовженням брехливої інформаційної війни, яку веде кремлівська пропаганда з метою дискредитувати Збройні Сили України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів