Міноборони підтвердило, що 24-та зі Львівщини відійшла від 31-го, але бій за нього триває (+відео)

20:20 20 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: racurs.ua

Міністерство оборони України повідомило у вівторок: «У результаті бою сили АТО відійшли від 31 блокпосту до опорного пункту та, отримавши підкріплення (боєприпаси), продовжують вести бій, аби відновити свої позиції й вибити звідти ворога».


Відео: «112 Україна»

Міноборони інформує в повідомленні «Українські військові, які захищають Донецький аеропорт та 31 блокпост отримали підкріплення»:

«В результаті боїв на території Донецького аеропорту війська терористів підірвали злітну смугу. Бої за аеропорт продовжуються. До позицій українських військових в АП підійшли додаткові резерви та доставлено боєприпаси.

У результаті бою сили АТО відійшли від 31 блокпосту до опорного пункту та, отримавши підкріплення (боєприпаси), продовжують вести бій, аби відновити свої позиції й вибити звідти ворога.

Повідомлення відносно загибелі або поїздки на саміт НАТО начальника Генерального штабу — Головнокомандувача Збройних Сил України генерал-полковника Віктора Муженка не відповідають дійсності. Він знаходиться в зоні АТО та продовжує керувати підрозділами Збройних Сил України».

Про це повідомляється у вівторок на сайті Міністерства оборони України. Натомість , журналіст Андрій Цаплієнко повідомив сьогодні, 20 січня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»: «Кримське намагаються взяти в кільце. 31-й вже три години не наш. 29-й під вогнем. Заступник командира 24-ї бригади».

Згодом він дописав на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»: «Кримське не здають. Там зараз дуже серйозний заміс. Але наші кажуть, вистачить сил відсунути сук назад за поребрик».

Як інформував «ЩЛ», у штабі АТО заявили, що в районі 31-го блокпосту української армії на Луганщині триває бій, а журналіст Володимир Михайлов передає: «31-й блокпост, з якого відступили наші, досі поливають з «Градів» з села Сміле, яке під росіянами».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів