Міністр оборони доповів Президенту про визволення Сіверська й пропускного пункту «Червонопартизанськ» (відео)

22:47 10 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: УНІАН

Про це повідомляє в четвер прес-служба Глави держави.


Відео: ТСН

Прес-служба Глави держави.інформує сьогодні, 10 липня, в повідомленні КПП «Червонопартизанськ» взяли під контроль – доповів Президенту України Міністр оборони»:

«Міністр оборони генерал-полковник Валерій Гелетей доповів Президенту України Петру Порошенку про те, що Збройні Сили України на українсько-російському кордоні взяли під контроль пропускний пункт «Червонопартизанськ». Також Президенту доповіли про те, що в результаті військової операції щойно було піднято Державний прапор над міськрадою Сіверська, Донецької області.

Збройні Сили продовжують звільнення території та населених пунктів України від бандитських угрупувань. Станом на сьогодні, контрольно-пропускні пункти «Довжанський» та «Червонопартизанськ» на україно-російському кордоні підконтрольні українським військовим».

Натомість спільнота «Інформаційний Спротив» повідомляє в четвер у «Зведенні «ІС»: сили АТО звільнили Сіверськ»:

«За оперативними даними групи «Інформаційний Спротив», сили АТО звільнили від терористів місто Сіверськ Донецької області. Місто знаходиться під повним контролем силовиків.  На центральній площі міста зібралися місцеві жителі, які вітають підрозділи української армії». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів