Міністерство оборони Росії готує свої військові госпіталі до прийому тяжкопоранених, – ЗМІ

15:17 8 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ria.ru

Міністерство оборони Росії готує військові госпіталі до прийому тяжкопоранених, – ЗМІ

Міністерство оборони Росії готує військові госпіталі до прийому тяжкопоранених, зокрема, в 2015 р туди надійде 15 медичних модулів для авіаційної евакуації. Про це повідомили сьогодні, 8 квітня, російське видання «Вести. Экономика».

«У 2014 році в першочерговому порядку засобами авіамедичні евакуації були оснащені вісім великих військових аеродромів. Вони розташовані в Бурятії, Якутії, Приморському, Хабаровському і Ставропольському краях, а також в Московській, Ленінградській і Саратовській областях», – йдеться в повідомленні відомства.

За інформацією, у 2015 році «в окружні військові госпіталі надійдуть 15 медичних модулів авіаційної евакуації, які забезпечують евакуацію тяжкопоранених і важкоуражених з підтриманням життєво-важливих функцій організму». Госпіталі, в які надійдуть «медичні евакуаційні модулі, адаптовані для використання як на літаках, так і на вертольотах, надійдуть до окружних військових госпіталів, розташовані в Єкатеринбурзі, Новосибірську, Ростові-на-Дону, Пскові, Самарі, Петропавловську-Камчатському, Сімферополі, Подільському, Воронежі та Сєвєроморську», – наголошує Міноборони. Відомство інформує також, що закупівлю засобів медичної евакуації для військово-медичних підрозділів розпочали наприкінці 2013 року».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів