Міліція й «тітушки» пішли назустріч пікетувальникам

15:30 8 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

Відтак мітингувальники зводять під Кабміном барикади.

У Києві шеренга міліції, вишикувавшись у бойовий порядок, рушила по вулиці Грушевського до перетину з провулком Кріпосний назустріч пікетувальникам урядового кварталу. Своєю чергою, прихильники Віктора Януковича почали швидко тікати і ховатися за їхні спини.

Зупинилась шеренга міліції в повній бойовій готовності навпроти провулку Кріпосного. За нею стоїть також досить чисельна група людей «характерної зовнішності» у спортивному одязі.

Наразі нічого не відомо про причини подібної поведінки міліції та ту мету, яку вони перед собою ставлять. Сторони поки не вдаються до якихось силових дій, проте ситуація лишається досить напруженою.

Мітингувальники, втім, барикадують вулицю Грушевського на підступах до будівлі Кабінету міністрів України. Прихильники опозиції, серед яких багато активістів ВО «Свобода», встановлюють на проїжджій частині вулиці загородження з підручних матеріалів.

Вони збираються принести до барикад бочки для обігріву, оскільки, як сказав народний депутат Ігор Швайка (фракція «Свобода»), «прийшли надовго». Нардеп наголосив, що акція є мирною.

Тим часом у Маріїнському парку мітингувальники з Майдану Незалежності й прихильники Партії регіонів уже перемішались між собою. Зіткнень тут також наразі немає - як і працівників міліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів