«Мер» Слов'янська ледь не помер – чи то внаслідок самоотруєння, чи то від передозування наркотиків

20:20 5 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: euromaidanonline

Прикметно, що версії про невдале самогубство віддали перевагу наближені до самопроголошеного «очільника» міста, захопленого терористами.

Інтернет-газета «Преса України» розповідає сьогодні, 5 червня, в публікації «Мер» Слов'янська Пономарьов ледь не помер від передозування наркотиками»:

Так званий «мер» Слов'янська В'ячеслав Пономарьов серед білого дня ледь не помер від передозування наркотиками. Очевидці події терміново викликали до міської ради Слов'янська дві карети швидкої допомоги, однак від транспортування у лікувальний заклад Пономарьов відмовився, тому медичну допомогу йому надавали прямо на місці. 

Стан «народного мера», якому передбачалося спочатку просто стало погано, медики назвали критичним. Городяни і сепаратисти з близького оточення Пономарьова одразу придумали декілька версій того, що відбувається.

За однією з версій жителів міста, «народний чиновник» таким незвичайним способом намагався звести рахунки з життям, але не вдалося. Цій ж версії віддали перевагу і деякі сепаратисти з близького кола Пономарьова, припускаючи, що він хотів покінчити життя самогубством шляхом передозування антибіотиками.

Однак, «знаючі люди» не виключають, що Пономарьов просто міг перебрати з наркотиками. До цієї версії схиляє та обставина, що їхати у лікарню «народний мер» з невідомої причини відмовився: саме тому допомогу йому надавали прямо у будівлі міської ради.

При цьому, по місту поширюється ще одна версія того, що ж насправді сталося з В'ячеславом Пономарьовим. Деякі жителі припускають, що таким своєрідним способом він хотів вирватися з оточеного українськими військовослужбовцями Слов'янська.

Незважаючи на різноманітні чутки, істину причину події не називає навіть заступник головного лікаря міської лікарні Безугла Людмила Миколаївна. Єдине, що повідомила медик, – Пономарьову дійсно було погано, але причиною могло стати як передозування наркотиками, так і токсичне отруєння.

Цікавою деталлю, на яку звернув увагу очевидець, є те, що спочатку ніхто з сепаратистів, які перебувають у міській раді, на бригади швидкої допомоги особливої уваги не звернув: думали, що лікарі приїхали, щоб надати допомогу пораненим у боях терористам, і лише у процесі надання медичної допомоги виявилося, що «швидка» знадобилася самому так званому «народному міру». Нагадаємо, напередодні події терористи залишили територію міської лікарні, де раніше облаштували собі бомбосховище, і безуспішно намагаються прорватися через кільце оточення».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів