Мер Львова та тимчасово повірена у справах США в Україні висадили на пл. Ринок рожевоквітний каштан

10:58 16 квітня 2021 р.

Фото до новини

Сьогодні мер Львова Андрій Садовий та тимчасово повірена у справах США в Україні пані Крістіна Квін на площі Ринок, поблизу міської Ратуші, спільно висадили рожевоквітний каштан. Подія відбулась напередодні всеукраїнського Дня довкілля та в межах візиту пані Крістіни Квін на офіційну церемонію ротації американських військових.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.

«Я дуже рада знову відвідати Львів. Я була тут ще близько двох років тому. Сьогодні я тут, щоб відвідати церемонію ротації групи американських військових, які перебувають в міжнародному миротворчому центрі у Яворові і проводять там підготовку українських військових. Ми маємо близько 150 військових на постійній основі тут, у Яворові, які надають підготовку для українських військових. І саме сьогодні відбувається церемонія зміни одних військових іншими», - сказала тимчасово повірена у справах США в Україні.

Також під час брифінгу пані Крістіна Квін коротко розповіла про теми, які було обговорено під час зустрічі з міським головою Львова.

«Ми багато питань обговорили з міським головою, в тому числі ситуацію з ковідом тут, у Львові. Процеси децентралізації, які відбуваються в Україні. А також ми мали змогу оглянути Музей міста у підвалах мерії, і він на мене справив дуже гарне враження», - сказала пані Крістіна Квін.

Довідка

Крістіна Квін прибула до Посольства США в Україні у травні 2019 року. З 2016 р. до квітня 2019 р. працювала на посаді виконувача обов’язків заступника голови Місії/ міністра-радника з економічних питань у Посольстві США в Парижі. До того вона також працювала на посаді виконувача обов’язків заступника голови Місії та радника з економічних питань у Посольстві США в Бангкоку, Таїланд; радника з економічних питань у Посольстві США в Лондоні; директора з питань Європейського Союзу, України та Білорусі в Раді національної безпеки у виконавчому апараті Президента. Крістіна Квін, окрім того, працювала в Місії США в Європейському Союзі в Брюсселі, Бельгії; у Посольстві США в Манілі, на Філіппінах. У Державному департаменті США у Вашингтоні, окрузі Колумбія, вона працювала над питаннями стосунків із Європейським Союзом та двосторонніх відносин зі Словенією.

Крістіна Квін народилася й виросла в Каліфорнії, має ступінь бакалавра з політології, який отримала у Західному коледжі та ступінь магістра зі стратегічних досліджень Військового коледжу армії США.

Сьогодні на Львівщині Прем'єр-міністр України і Тимчасово повірена у справах США дадуть брифінг

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів