Маріонетки Путіна стверджують, що сотні наших бійців ще намагаються вирватися з-під Дебальцевого

12:52 21 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: Сергій Лойко

Речник АТО Андрій Лисенко заявив у суботу, що не володіє інформацією про перебування до 500 українських силовиків у Дебальцевому.

«До 500 українських силовиків на сьогоднішній день перебувають в оточенні під Дебальцевим. Про це повідомили у так званому Міноборони самопроголошеної Донецької народної республіки», – передає сьогодні, 21 лютого, інтернет-видання «7 Днів-Україна», зазначаючи також:

«У районі Дебальцевого, за нашими підрахунками, близько 500 осіб знаходяться в котлі. Розрізненими групами вони намагаються прорватися з оточення, тому були деякі зіткнення», – наводить повідомлення Донецьке агентство новин. Відзначається також, що втрати бойовиків ДНР уточнюються».

Своєю чергою? в програмі «Факти» телевізійного каналу «ICTV» повідомили сьогодні, 21 лютого: «У штабі АТО вперше чують про 500 військових у Дебальцевому». У повідомленні також конкретизують:

«Бойовики заявляють, що в Дебальцеве знаходяться до 500 українських силовиків. «В районі Дебальцеве, за нашими підрахунками, близько 500 осіб знаходяться в котлі. Розрізненими групами вони намагаються прорватися з оточення, тому були деякі зіткнення», – пише ресурс бойовиків з посиланням на лідерів ДНР.

Факти зв'язалися зі спікером АТО Андрієм Лисенком. За його словами, така інформація відсутня на даний момент.

Нагадаємо, 19 лютого прес-секретар президента Порошенко повідомив про те, що з Дебальцевого вийшов останній боєць. При цьому Бірюков напередодні опублікував дані, згідно з якими зниклими безвісти в Дебальцевому вважається 81 людина.

Як інформував «Щоденний Львів», українські військовослужбовці також повідомляля вчора, 20 лютого,, що не всі їхні побратими вийшли з уже колишнього Дебальцевського плацдарму.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів