Марчук заявив, що в адмінбудівлях у Сімферополі – вояки з Росії, а за даними Москаля – «Беркут» (відео)

20:08 27 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: dt.ua

Колишній голова СБУ стверджував також у четвер, що «Верховна Рада зараз катастрофічно зволікає».


Відео: 5 канал

Дослівно ж Євген Марчук, як передає «ЛігаБізнесІнформ», повідомив сьогодні, 27 лютого, про події в Сімферополі таке: «Військовий спецназ прибув зі Севастополя на двох КАМАЗах, роззброїв охорону і зайняв кримську Верховну Раду і Раду міністрів. Загарбники заявили, що охоронятимуть кримський парламент і уряд. Зараз вони пропускають кримських депутатів у будівлю парламенту, готують кворум для відкриття сесії. За моїми даними, планується повернення до Конституції Криму 1992 року, формування «свого» уряду, а потім, найімовірніше, референдум... Ну і далі зрозуміло, що буде далі».

На думку Марчука, Верховна Рада зараз катастрофічно зволікає – в її залі звучать замість прийняття рішення порожні й провокаційні заклики. Колишній голова СБУ та РНБО вважає також: «Для протидії «збройним захопленням в Криму якраз і потрібні «Беркути», «Витязі», «Соколи», «Альфи» – щоб змити свою ганьбу. Але одних вже нема, а інші деморалізовані».

Натомість народний депутат Генадій Москаль заявив у четвер в інтерв’ю «Еспресо.TV»: «Парламент та Раду міністрів Криму захопили працівники «Беркуту», які раніше відмовилися виконувати накази по розформуванню цього спецпідрозділу. За попередніми данними, керує операцією керівник Севастопольського підрозділу Беркуту». Кримський «Беркут» збунтувався і перекрив в’їзди на Чонгар та з боку Армянська. У них кулемети та гранатомети».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів