Майданівці запевняють у своїй непричетності до акції протесту під російським посольством у Києві

21:08 14 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ТСН

Частина сотень Самооборони Майдану на даний момент підтягуються до посольства РФ, з метою запобігти можливому загостренню ситуації та не допустити провокацій.

Координаційна Рада Майдану, Люстраційний комітет і «Maidan Press Center» запевняють сьогодні, 13 червня, в спільній заяві:

«Стосовно сьогоднішніх подій біля російського посольства Центральна Рада Сотень, Координаційна Рада Майдану, Люстраційний комітет Майдану, Maidan Press Center та інші організації та ініціативи Майдану офіційно заявляють, що ніякого відношення до організації акції протесту під стінами посольства РФ не мають.

Вважаємо, що намагання штурму будівлі посольства РФ вигідне ворогам України, перш за все кремлівській хунті, яка зможе використати ці події проти інтересів українського народу. Частина сотень Самооборони Майдану на даний момент підтягуються до посольства РФ, з метою запобігти можливому загостренню ситуації та не допустити провокацій.

Ми розуміємо обурення українців, чиї сини, брати та чоловіки щодня гинуть на Сході нашої країни від рук кремлівських найманців, захищаючи територіальну цілісність держави, мир та спокій наших громадян. Але вважаємо, що існують більш дієві методи впливу на країну-агресора. 

А саме: відкликання посольства України з Росії, розірвання дипломатичних відносин, повне перекриття державного кордону з Російською Федерацією, блокування рахунків та майна російських державних компаній. 

Український народ веде війну за Незалежність та право на майбутнє! Ми не можемо піддаватися емоціям, допомагаючи ворогу. 

Слава Україні!».

Як інформував «Щоденний Львів», посольство Росії в Києві закидали камінням і димовими шашками, на його паркані – український прапор.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів