Майданівці готові знову зайняти КМДА (відео)

15:15 16 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: korrespondent.net

Нардеп від ВО «Свобода Андрій Іллєнко пояснив: «Якщо протягом декількох годин не будуть закриті усі кримінальні справи, ми зайдемо назад у будівлю».

 

Станом на 15:00 під КМДА зібралося близько тисячі активістів Майдану, які невдоволені тим, що приміщення будівлі звільнено. Вхід всередину охороноють сотні Самооборони Майдану.

Як повідомив один з представників оборони Майдану, вони тут для того, щоб  не допустити мародерства всередині будівлі. До КМДА також підійшов нардеп від Свободи Андрій Іллєнко, який розяснює людям, що будівлю звільнено заради того, щоб влада відпустила заручників.

Нардеп пояснив: «Зараз є реальний шанс відпустит людей. Але ми не йдемо на поводу у влади. Якщо протягом кількох годин не будуть закриті усі кримінальні справи, ми зайдемо назад у будівлю». Люди, які почули таку заяву Іллєнка, зустріли її схвально.

Про це повідомляє сьогодні, 16 лютого, «Українська правда».

Як повіломляв «ЩЛ», народний депутат від ВО «Батьківщина» Арсен Аваков заявив сьогодні, 16 лютого, що протестувальники звільнили Львівську й ще три ОДА та КМДА, виконуючи умови закону про звільнення від кримінальної відповідальності учасників масових протестів у січні-лютому, відтак Рада «Майдану» вимагає негайного введення Закону в дію».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів