Лицемір у МЗС РФ заявляє: «Ніхто в Росії не хоче війни»

23:06 2 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: korrespondent.net

А на запитання щодо територіальної цілісності нашої країни заступник голови МЗС РФ Карасін відповів: «Переконаний, що і це питання теж є вирішуваним».

Він, як інформує в неділю «Українська правда», заявив сьогодні в ефірі телеканалу «Росія-1»: «Я переконаний, що ніхто в Росії не хоче війни. Ми проти того, щоб у такій термінології обговорювати наші відносини з близькою нам Україною. Ми підтримуватимемо всіляко всі сили, які виступають за зміцнення наших двосторонніх відносин, тим більше, що від цих відносин залежить стабільність в Європі. Це повинні зрозуміти західні політики, які зараз лають нас останніми словами».

Заступник голови МЗС РФ також підкреслив, що Росія, за його словами, «не ставить під питання суверенітет України». А на запитання щодо територіальної цілісності нашої країни заступник голови МЗС РФ Грігорій Карасін відповів: «Переконаний, що і це питання теж є вирішуваним».

Як бачимо, цей лицемір вдає, що напади російських військових на українських в Криму – це нібито не війна. Натомість своєю заявою «Ми підтримуватимемо всіляко всі сили, які виступають за зміцнення наших двосторонніх відносин» Карасін явно визнає, що Кремль своєю інтервенцією в Криму намагається знову нав’язати Україні Януковича, котрий відмовився підписати угоду про асоціацію нашої країни з ЄС.

Адже, як повідомляв «Щоденний Львів», 1 березня постійний представник Російської Федерації при ООН Віталий Чуркін заявив на брифінгу в Нью-Йорку: «Найкращий шлях вирішити кризу – ще раз звернутися до угоди, підписаної 21 лютого (між Януковичем та опозицією – «ЩЛ») і діяти так, як в ній написано. Сторонам потрібен конституційний діалог, розпочати процес формування нової конституції, їм потрібно відмовитися від поспішних президентських виборів».

А своєю відповіддю «Переконаний, що і це питання теж є вирішуваним» на запитання щодо територіальної цілісності нашої країни заступник голови МЗС РФ Карасін визнає, що вирішити його Кремль намагається своєю інтервенцією в Криму.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів