Лише 6,5% львів’ян згадали про асоціацію з ЄС, – соціолог

17:21 27 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: day.kiev.ua

Про необхідність підписання асоціації з ЄС під час соціологічного опитування згадали лише 6,5% львів’ян.

Про це в ефірі громадського інтернет-телебачення (ГІТ) Львівського прес-клубу повідомила Наталія Зайцева-Чіпак, директор Українського центру вивчення громадської думки «Соціоінформ».

Сьогодні економічні питання – підняття зарплат, пенсій, соціальні виплати хвилювали дуже мало людей - 1,5%. Підняття добробуту, забезпечення стабільності непокоїло лише 2% опитаних. Львів'яни говорять більше про політичні речі, ніж про курс гривня-долар, повідомила соціолог.

Люстрація, тотальне оновлення влади - про це говорить 32% опитаних, знищення корупції, виконання законів – 20%. 26% вважють за необхідне покарати винних у розстрілах, 11% - покарати всіх корумпованих чиновників, які засвітилися в цій справі, розповіла Зайцева-Чіпак.

"Оскільки питання було відкрите і люди формулювали те, що їх найбільше болить, то на другому плані опинилося питання про підписання асоціації з ЄС. Про це згадали лише 6,5%. 7% хотіли, щоб представники Майдану були у владі. Люди прагнуть, щоб була створена система контролю громади над діями влади і чиновників: цього вимагають 11,5% львівян",- наголосила соціолог.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів