Львів'яни започаткували «Євромайдан» ще й у своєму місті

01:08 22 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: 24tv.ua

Активісти, які вийшли на підтримку євроінтеграційного курсу України, вирішили всю ніч провести біля пам’ятника Шевченкові.

Як повідомляє сьогодні, 22 листопада, «Телеканал новин «24», у Львові до пам’ятника Тарасу Шевченкові вийшли люди на підтримку євроінтеграційного вибору України. У руках активістів тільки синьо-жовті прапори, без партійної символіки.

Учасники акції наголошують, що вони підтримують учасників київського «Євромайдану». Правоохоронці, які стоять поруч, у мітинг не втручаються. За словами ініціаторів акції, мітинг спонтанний, тому дозволу на його проведення у них немає».

А в наступному своєму повідомленні «Телеканал новин «24» інформує: «У Львові активісти, які вийшли на підтримку євроінтеграційного курсу України, вирішили всю ніч провести біля пам’ятника Шевченкові. А вже завтра в місті планують масштабний пікет Львівської обласної ради».

Натомість про «Євромайдан» у Києві «Щоденний Львів» інформував у публікації «Беркут» перекрив підходи до Адміністрації Президента, – ЗМІ (доповнено, відео)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів