Львів’яни відзначать День Незалежності «Маршем нескорених»

13:15 22 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У суботу, 24 серпня, на Львівщині відбудуться урочисті заходи з нагоди відзначення Дня Незалежності України.

Про це повідомили у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли: «У суботу, 24 серпня, о 9:00 на Личаківському кладовищі розпочнеться покладання квітів та запалення лампадок на полі почесних поховань №67 і №76 та молитва. Присутні спільно виконають Державний Гімн України».

«У суботу, 24 серпня, о 9:40 від Личаківського кладовища до Гарнізонного храму на вулиці Театральній, 11 пройде «Марш нескорених», щоб вшанувати пам'ять загиблих Героїв, а також висловити вдячність воїнам, які захищають українську державу», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Маршрут ходи – «Личаківський цвинтар (поле почесних поховань №76) – вулиця Анатолія Вахнянина – вулиця Левицького – вулиця Мечникова – вулиця Личаківська, 26 (Військовий госпіталь) – площа Митна – вулиця Винниченка – площа Соборна – площа Галицька – площа Міцкевича – проспект Свободи – вулиця Беринди – вулиця Театральна, 11 (Гарнізонний храм святих апостолів Петра і Павла)», – розповіли також в облдержадміністрації.

«У суботу, 24 серпня, об 11:30 у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра  і Павла розпочнеться  молебень за Україну», – повідомили також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів