Львів'яни відправили бійцям АТО ще один вагон найнеобхідніших товарів

19:14 7 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Бліц info

Їх зібрали два дні волонтери ініціативної групи «Допомога армії України».

Західна інформаційна корпорація розповіла сьогодні, 7 липня, в повідомленні «Львівські активісти зібрали вагон найнеобхідніших товарів для бійців АТО»:

«Упродовж двох днів львів’яни у супермаркетах назбирали більше ніж 600 коробок із харчами, ліками, засобами захисту, гігієни, а також близько 150 палетів води для бійців АТО. Про це йдеться у сюжеті для перших західноукраїнських новин «Огляд дня» телеканалу ZIK (щобудня о 21:00) репортера Ірини Серафин.

Волонтери ініціативної групи «Допомога армії України», яка об’єднує декілька громадських організацій, два дні простояли у супермаркетах з інформаційними листами, у яких вказано, що зараз потребують вояки у «гарячих точках» країни. Громадські діячі кажуть, що результатом своєї роботи у супермаркетах задоволені. Мають у планах розширити масштаби такої акції.

«У нас є сторінка у Фейсбуці, яка так і називається – «Допомога армії України». Там є вся інформація про те, що ми зараз збираємо для бійців зі Сходу. Тому всі охочі можуть долучитись», – розповідає  координатор «Допомоги армії України» Ігор Стефанюк. До слова, активісти уже неодноразово відправляли допомогу бійцям на Схід, проте цього разу, щоб перевезти всі харчі, залізниця виділила цілий вагон».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів