Львів’яни протестують під польським генконсульством

20:00 9 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/groups/varta1.official

У суботу, 9 листопада, під польським генконсульством розпочалася акція протесту – сьогодні в Польщі затримали за запитом РФ учасника бойових дій Ігоря Мазура.

Про це повідомили на сторінці громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Фейсбук», де також опублікували фото з місця події.

В агенції новин «Укрінформ» розповіли: «У Польщі за запитом РФ затримали співробітника Секретаріату Уповноваженого ВРУ з прав людини, ветерана Ігоря Мазура. «У Польщі, на прикордонному пункті Дорогуськ, за запитом РФ затримали співробітника Секретаріату Уповноваженого ВРУ з прав людини Ігоря Мазура, який був керівником «Правого Сектора» Київщини і начальником штабу 24-ї сотні Самооборони Майдану під час Революції Гідності, а з травня 2014 року знаходився в зоні АТО. У квітні 2015-го він став офіцером Збройних Сил України – командиром роти, заступником начальника штабу розвідувального батальйону в Секторі «М». А з листопада 2016 року після демобілізації Мазура призначили заступником голови партії УНА-УНСО і заступником Головного командира Української націоналістичної самооборони».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів