Львів’яни передали бійцям антитерористичної операції 150 бронежилетів, 200 касок і продукти (відео)

13:24 29 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.comtheministryofdefence.uaphotos_stream

Група активістів і меценатів доставила їх 28 червня у Чугуєво на Харківщині.


Відео: Західна інформаційна корпорація

Західна інформаційна корпорація розповідає сьогодні, 29 червня, в повідомленні «Львів’яни привезли бійцям АТО 150 бронежилетів, 200 касок та продукти харчування»:

«Група львівських активістів та меценатів прибули вчора, 28 червня у селище Чугуєво, що на Харківщині в зону АТО, для того, щоб передати 150 бронежилетів четвертого рівня захисту та 200 касок закуплені коштами небайдужих львів’ян. Про це повідомив журналіст телеканалу ZIK Андрій Ткачук під час прямого включення з зони АТО на Луганщині у програмі «Погляд на тиждень» (щосуботи о 21:00).

Разом з військовим спорядженням активісти привезли продукти харчування такі як картопля, огірки, помідори, макарони тощо, а також, 10-тонну бідонну вантажівку з приготовленими супами і ще одну таку ж вантажівку з питною водою. Попри численні повідомлення родичів бійців, які беруть участь в АТО, про нелюдські умови проживання самі ж військовослужбовці не скаржаться.

 «Ми живемо в палатках спимо на карематах у спальних мішках. У нас є санітарні зони, де ми миємося. Також ми повністю забезпечені медикаментами. Харчуємося тричі на день», – розповідає військовослужбовець, який бере участь в АТО Андрій. Співрозмовник також наголосив, що у родичів вони можуть попросити усі необхідні речі, бо ж посилки їм регулярно доставляють.

Бійці кажуть, містяни спочатку були доволі вороже налаштовані до оборонців. Однак, зараз коли БТРи на вулицях стали звичним явищем вони своє ставлення змінили на краще.

«Нам страшно, але ми – готові воювати», – наголосив військовослужбовець Андрій».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів