Львівський Євромайдан готується до переїзду на київський (відео)

13:50 29 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: galnet.org

Його організатор Борис Пошивак повідомляє сьогодні, 29 листопада, що «обговорюють всі можливі варіанти – від мирної зміни влади до дуже радикальних дій».

«Тиждень.ua» інформує у п’ятницю в публікації «Львівський Євромайдан узгоджує подальші дії з київським і готується до переїзду в столицю»:

«Після Вільнюського саміту все вирішуватиметься в Києві, тому організатори львівських мітингів закликають усіх львівських прихильників євроінтеграції на Євромайдан у Києві. Про це в ефірі ток-шоу «Відверта розмова» на каналі новин «24» розповів організатор львівського Євромайдану Борис Пошивак.

«Табір в такому випадку львівський мінімізують. Більша частина оргкомітету з виконавчими групами передислокується в Київ, щоб провадити якісь дії на майдані в Києві», – розповів Пошивак.

За його словами львівський Єромайдан постійно контактує з київським. «Щодня з обіду львівський та київський майдани на зв’язку, обговорюють всі можливі варіанти – від мирної зміни влади до дуже радикальних дій», – додав він.

Як повідомлялось, сьогодні Віктор Янукоич не підписав угоду про асоціацію з ЄС на саміті Східного партнерства у Вільнюсі.

Нагадаємо, Євромайдан у Києві триває з 21 листопада після розпородження Кабміну про призупинення підписання угоди про асоціацію з ЄС. Протести охопили й інші регіони України. 

26 листопада ввечері екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко звернулася до опозиції із закликом прибрати з Євромайдану партійну символіку, об'єднати євромайдани та свторити єдину раду. Згодом Арсеній Яценюк оголосив про об'єднання двох євромайданів у Києві, після чого на Майдан Незалежності прийшли мітингувальники з Європейської площі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів